Vad händer när en spelserie mjölkas totalt för snabba pengar bara för att namnet säljer. Den blir givetviss sämre med fler spel som släpps (behöver inte vara så men i dem flesta fall ja).  
 
Vi kan ta Call of Duty serien till att börja med som är uppe i 10 titlar om man inte räknar med dem handhållna och sidospelen då är siffran ännu högre.
 
Call of Duty började sin bana med andra världskriget som fokus. CoD 2 & 3 följde samma spår. Sen ville man ta serien in i den moderna tiden med Call of Duty Modern Warfare 1, 2 & 3. Jag tyckte att serien räckte där, det behövdes inte mer nytt det var perfekt i mitt tycke. Sen har även World at War och Blackops 1 & 2 rullats ut och nu senast Call of Duty: Ghost.  
 
Tycker det känns lite "squirt squirt" från Activisions sida att tillåta pumpa ut fler spel från serien bara för att tjäna pengar. Hade förstått om varje spel hade tillfört serien något nytt varje gång, visst att killcam och killstreak har tillkommit men efter det har innovationen avtagit och spelarna märker detta till slut. Men tänker man som företag och som aktieägare så hade jag också tryckt på den gröna knappen när frågan kommer om ett nytt Call of Duty detta året också.
 
Samma mjölkning har skett med Assassins Creed serien. Ettan och tvåan var helt okej men sen tycker jag att serien har tappat och blivit stel. Men måste hålla med om att Assassins Creed IV : Black Flag ser riktigt bra ut speciellt på dem nya konsolerna.
 
Har ni missat Steam rean ? Den pågår fortfarande.
 
Twitter

        
 
 
 
Bästa priset för Call of Duty: Ghost här
Bästa priset för Assassins Creed här 
 
 
Dator, Konsol, PC, TV-spel,

1 kommentarer

sorken

23 Dec 2013 14:10

alla gör det ju Battlefield serien har blivit lika snikna dom med 500 dlc's per spel.

Svar: Precis , speciellt med nya Battlefield 4 som har problem konstant. Några månader till sen hade spelet varit bättre istället för att skynda ut det
Bloggen om spel

Kommentera

Publiceras ej