Det är svårt med ett första inlägg (om man inte räknar med den första misslyckade ^_^. edit. vet hur man raderar gamla inlägg nu ^^ )  och det är svårt att presentera sig själv men ska försöka göra det kort.

 

Vem är då jag bakom denna blogg och vad handlar bloggen om?


Som namnet antyder så handlar den såklart om spel och då menar inte jag spel så som betting och casino utan om tv och datorspel.

Lite om mig själv



Mitt namn är André bor i liten by på 7 104 (den senaste mätningen) och har alltid gillat spel oavsett plattform. Min första konsol var en Nintendo 8 bitar så som många andra har börjat med, i alla fall vi som föddes på sent 80 tal.

Därefter blev det Super Nintendo och Donkey Kong gick varmt på tjock tv:n i köket. Min käre mamma fick ett bra erbjudande på ett Sega Mega Drive och Sonic var det givna valet bland spelen som följde med.


Vad kommer ske i framtida inlägg och vad kommer dem handla om?


Har inte riktigt bestämt hur upplägget ska bli men hade i alla fall tänkt och starta med ett inlägg om dagen. Ämnena kommer till att vara mycket varierande beroende på vad jag har t.ex läst under dagen eller om jag testat något trevligt Indie game.

Som sagt ämnena kommer till att variera från dag till dag beroende på mina intryck från dagen som har gått.


 

Det blev inte så kort som jag hade tänkt men har nog tagit upp det mesta men har ni frågor så var inte rädda att skriva en rad eller två om ni vill veta mer.

Jag önskar er en fortsatt trevlig dag :) 
Ha de gott !

Spel, TV-spel,

Kommentera

Publiceras ej